به گزارش خبرنگار مهر، علی سیاحی صبح سه شنبه در مراسم تجلیل از بازنشستگان مدارس استثنایی مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری افزود: اجرای دقیق این سند می تواند بسیاری از مشکلات جامعه معلولیت کشور را رفع کند.
مجری تدوین سند ارتقاء آموزش و پرورش استثنایی مازندران با اشاره به اینکه مدارس استثنایی استان نسبت به تربیت دانش آموزان تحصیل کرده در مقاطع دانشگاهی تلاش کردند، تصریح کرد: دولت باید تا چند سال آینده برای فارغ التحصیلان معلول جامعه فکری کند.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی مازندران با بیان اینکه هم اکنون چهار هزار و 200 دانش آموز استثنایی استان در 57 مدرسه، 12 مرکز آموزش یادگیری و 10 دبیرستان استان به تحصیل مشغول هستند، یادآور شد: ارتقاء توان ذهنی و سوق دادن معلولان به سمت حرفه های مهارتی از اهداف این سازمان است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از تلاش های معلمان استثنایی استان، اظهار داشت: دانش آموزان استثنایی به حمایت های عاطفی و علمی جامعه نیاز دارند.
عبدالوحید فیاضی، رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه کار در آموزش و پرورش استثنایی کار ویژه ای است، اظهار داشت: میزان مشقت معلم استثنایی به مراتب بیشتر از معلمان عادی در مدارس است.
دوازدهمین مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه بازنشستگان سرمایه های آموزش و پرورش هستند اظهار داشت: مشاوران واقعی کارکنان و مسئولین آموزش و پرورش در توسعه و هدایت امر تعلیم و تربیت بازنشستگان فرهنگی هستند.
در پایان این مراسم از 107 بازنشسته فرهنگی مازندران تجلیل شد.
نظر شما